امروز در این نوشته قصد داریم راجع به کیک های خوشمزه و طعم های خاص این کیک ها و شیرینی ها صحبت کنیم که برای مهمانی های خاص شما بسیار مفیدن، و می تونین مهمانی آبرومندانه ای برگزار کنین در ادامه همراه ما باشید.
یونانیان باستان اولین کسایی بودن که در جشن سالروز تولد، کیک درست کردن. یونانیان این کیکها رو به عنوان یک دسر خاص برای سالروز تولد در نظر گرفته بودن. این کیکها به شکل ماه درست میشد و روی اونا با شمع تزیین میشد. هدف از این امر این بودش که آنها در این روز به خصوص به آرتمیس (خدایگان ماه) ادای احترام کنن.
اما شکلگیری جشنهای تولد به شکل امروزی از جشنهای قرن 17 و 18 آلمان با نام کیندرفست (Kinderfeste) آغاز شد. بسیاری از منابع، عنوان کردن که اولین کیک تولد در آلمان پخته شده. آلمانها روز تولد کودکانشان رو با یک کیک جشن میگرفتن. کیکهایی که در ابتدا بسیار شبیه به نان بوده و رفته رفته، انواع شیرینتری از اون هم درست شده.
در قرن 17ام میلادی پخت کیکهای تولد مخصوص این مراسم، شکل خاصتر و دقیقتری هم به خودش گرفت. به صورتی که با جزئیاتی مثل انواع خامه رویه، در چند لایه و با انواع تزیینات مانند گلها، پخته میشده. البته در آن زمان خرید اینگونه کیکها آنقدرها هم فراگیر نبوده. چرا که فقط طبقه ثروتمند و به اصطلاح با کلاس جامعه قدرت خرید اینگونه کیکهای گران قیمت رو داشتن.
اگه شما هم برای تولدت خودتون یا عزیزتون تمایل به سفارش کیک دارین، با ما همراه باشید تا بدونین فلسفه کیک و شمع چیه
رفته رفته و در قرن 18 میلادی، همراه با انقلاب صنعتی و در دسترس قرار گرفتن وسایل و تجهزات آشپزی و شیرینیپزی، و مقرون به صرفهتر شدن آنها، قیمت این نوع کیک که مشابه کیکهای تولد امروزی بودن هم کاهش یافت. در کنار آن تولید اینگونه کیکها به شکل قابل ملاحظهای بیشتر شد. به این ترتیب این کیکهای تولد فراگیرتر شد و طبقات غیر ثروتمند نیز توان خرید آن را به دست آوردن.
امروزه پس از گذشت 2 تا 3 قرن از آن زمان، شاهد یک رسم جهانی و فراگیر هستیم که در جشن تولد، کیکی با سبک و سیاق گفته شده سرو میشه.
کیکی که در ادبیات جهان هم با نام کیک تولد شناخته میشه. تاریخچه کیک تولد که امروزه اصلیترین خوراکی جشن تولده، شرح داده شد. در اینجا بد نیست به این موضوع هم بپردازیم که فلسفه و دلیل گذاشتن شمع روی کیک تولد چی هست؟
برخی بر این اعتقادن که سنت شمع تولد از یونان باستان آغاز شده. وقتی که مردم کیکهای تزیین شده با شمعهای روشن رو به معبد آرتمیس خدای ماه میبردن، شمعهای روشن باعث درخشش کیک همچون ماه میشدن. و این به یک سمبل برای آرتمیس تبدیل شده بود.
یونانیان اعتقاد داشتند که دود، دعای آنهارو به آسمانها میبرد. بسیاری از منابع احتمال میدن که سنت آرزو کردن قبل از فوت کردن شمع روی کیک تولد، از همین اعتقاد یونانیها شروع شده باشه.
دسته دیگری از محققان بر این باورن که سنت شمع روی کیک تولد از آلمان آغاز شده . همانطور که گفته شد در آلمان تولد بچهها طی جشنی با نام کیندرفست (Kinderfeste) گرامی داشته میشد. در صبح روز تولد هر کودک، او یک کیک به همراه تعدادی شمع روشن روی آن، دریافت میکرد. این تعداد برابر بود با سن کودک به اضافه یک. این شمع اضافی که «چراغ عمر» نامیده میشد نشانه امید به زندگی در یک سال دیگر از عمر بود. در برخی منابع هم عنوان شده که تعداد شمعها فقط یکی بوده است و روشن بودن آن شمع نشانه روشنایی زندگی در یک سال پیش رو بوده.
می تونین در کنار سفارش کیک شمع های تولد خاص رو بنا بر سلیقه و یا علایق فرد متولد شده و رده سنی اون شخص سفارش بدین
یک کیک تولد خوب، نه تنها باید از ظاهری جذاب برخوردار باشه، باید طعم و مزه خوبی هم داشته باشه. مهمترین نکته اینه که طعمی را انتخاب کنید که اکثریت افراد حاضر در میهمانی رو خشنود کنه. شما باید هم در مورد طعم خود کیک، هم مواد بین لایههای آن و هم رویه خامهای کیک تصمیمگیری کنید.
ابتدا در مورد طعم خود کیک تصمیمگیری کنید. این طعمها میتواند به سادگی شکلاتی، وانیلی یا تافی باشن. و یا اینکه کمی خاصتر باشن. مثل کیکهای تولد با طعمهای میوهای مانند گلابی، انبه، توت فرنگی و یا نارگیل و لیمو.
سپس در مورد مواد و خامه بین کیک تصمیمگیری کیند. به عنوان یک میزبان خلاق میتونید برای بین لایههای مختلف کیک تولد، مواد مختلفی را انتخاب نمایید. در نهایت باید در مورد رویه کیک تصمیم بگیرید. اگر به دلیل چربی زیاد، نمیخواهید از رویه خامه کرهای به عنوان روی خامهای کیک استفاده کنید، گزینههای بسیار زیاد دیگری نیز وجود داره. خامه فرانسوی، کنجد شکلات، مربا زردآلو، فوندانت و بسیاری از مغزیجات از جمله گردو، فقط بعضی از گزینههای ممکن برای رویه کیک تولد هستن.
درباره این سایت